Škubačka drůbeže nerezová ocel 156 prstů 1500 W [147801]

Dostupnost Vyprodáno
Kód: 147801
22 919 Kč 18 941 Kč bez DPH
Škubačka drůbeže nerezová ocel 156 prstů 1500 W [147801]
Škubačka drůbeže nerezová ocel 156 prstů 1500 W [147801]
Doprava zdarma

Ať už pracujete v oboru nebo prostě jen rádi odstraňujete peří z drůbeže sami, tato škubačka drůbeže je přesně to, co potřebujete.

Jedná se o mechanickou škubačku drůbeže ve stylu kádě s nerezovým sudem, po jehož vnitřním obvodu jsou gumové prsty. Když se základna sudu začne otáčet, pryžové prsty se začnou otírat o drůbež a rychle a účinně odstraňují peří.

Tento stroj dokáže odstranit peří ptáků a drůbeže jako je kuře, krůta, kachna a husa. Jednoduchým zapnutím přístroje pomocí vypínače ON/OFF se základna začne otáčet a gumové prsty během chvilky vytrhají všechno peří.

Mějte na paměti, že nádoba má omezený objem. Stroj se může zaseknout a motor se může při pracovním přetížení přehřát.

  • Materiál: nerezová ocel, guma
  • Celkové rozměry: 66 x 66 x 87,5 cm (Š x H x V)
  • Průměr vnitřní nádoby: 60 cm
  • Rozměry gumového prstu: 26 x 94 mm (průměr x D)
  • Rychlost motoru: 1400 ot/min
  • Počet gumových prstů: 156 ks
  • Pracovní kapacita: 4–5 kusů drůbeže/min
  • Výkon: 1 500 W
  • Napětí: 230 V/50 Hz
  • Čistá hmotnost: 55 kg
  • Vhodné pro profesionální použití
  • Vypínač ON/OFF
  • Včetně 85stupňového chrániče motoru
  • Kryt z pozinkovaného plechu pod základnou

Doplňkové parametry

Kategorie: další gastro vybavení
Záruka: 2 roky
Celkové rozměry: 66 x 66 x 87,5 cm (Š x H x V)
Čistá hmotnost: 55 kg
Hmotnost: 69,8 kg
Materiál: nerezová ocel, guma
Napětí: 230 V/50 Hz
Počet gumových prstů: 156 ks
Pracovní kapacita: 4–5 kusů drůbeže/min
Průměr vnitřní nádoby: 60 cm
Rozměry gumového prstu: 26 x 94 mm (průměr x D)
Rychlost motoru: 1400 ot/min
Výkon: 1 500 W

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: